Magazin online

Magazin online la cheie – acest lucru isi doresc majoritatea comerciantilor care vor sa fie prezenti cu afacerea lor si in mediul online.

Multe siteuri va creaza un magazin online ca subdomeniu al web site-ului lor, ceea ce va face sa fiti dependeti de aceste pagini web.
Echipa noastra va creaza magazin online propriu la cheie, care va face sa fiti independeti si sa nu depindeti in niciun fel de firma de creare site.

Magazinul online sau magazinul virtual este genul de site prin care poti vinde ca si in cazul unui magazin fizic, aproape orice, diferenta majora fiind aceea ca te poti adresa unui segment mult mai mare de clienti, din lumea intreaga.
Intreaga afacere se desfasoara in spatele unui site, cu un numar de personal mult mai mic si costuri mult reduse fata de un magazin fizic.

Cat costa un magazin online?
In functie de complexitatea magazinelor online, aceste web siteuri pot sa fie create intre cateva sute de euro si cateva mii. Clic pe oferta pret pentru a va estima valoarea siteului.

Infiintare magazin online
De ce acte am nevoie pentru un magazin online? In cazul persoanelor fizice este de ajuns cartea de identitate, iar la persoanele juridice: certificatul de inregistrare si cartea de identitate al reprezentantului firmei.

Avantaje creare magazin online la cheie de catre firmacrearesite.ro:

  • infiintare magazin online in maxim 5 zile
  • creare logo gratuit
  • realizare formular de contact gratuit
  • magazinul online realizat la cheie contine printre altele: cosul de cumparaturi, produse nelimitate, categorii nelimitate, traducere automata in mai multe limbi de circulatie internationala, setarea monedei (leu, euro, dolar etc.), stoc actualizat (vizitatorul vede in timp real cate produse au mai ramas pe stoc), ultimele produse vandute, cele mai vandute produse, pagini nelimitate (ex: despre noi, termeni si conditii, livrare etc., care pot fi ediate usor de dumneavoastra), suport online pentru clienti (ex: messenger yahoo), cont pentru client, cautare (search) in cadrul siteului dupa un anumit produs, statistici despre vizitatori si despre cumparatori (va ajuta foarte mult sa va faceti un profil al cumparatorului) etc.
  • contract mentenanta site, pentru clientii care nu au timp si nu reusesc sa isi administreze siteul
  • suport tehnic
  • optimizare SEO
  • promovarea siteului in motoarele de cautare romanesti si/sau internationale

Pentru a fixa un pret proiectului dorit de dumneavoastra, dati clic pe pagina: oferta pret